Κατηγορία αρθρου: Γενικό Εμπόριο

Τί ξέρετε για το Φυσικό Αέριο;

Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ είναι το νέο απόλυτα φυσικό προιόν που αντικαθιστά το πετρέλαιο θέρμανσης, την ηλεκτρική ενέργεια και το υγραέριο.

Με μοντέρνες και υψηλά εργονομικές συσκευές επαγγελματικής και οικιακής χρήσης εξασφαλίζει οικονομικές και πρακτικές λύσεις για κάθε λειτουργία όπως: Θέρμανση χώρων, κλιματισμός (ψύξη θέρμανση), παραγωγή ζεστού νερού, μαγείρεμα ψήσιμο.

Επεξεργασία πρώτων υλών, βιοτεχνικές εφαρμογές (ξήρανση, ψήσιμο, βαφεία), παραγωγή ατμού .

Εβδομήντα εκατομμύρια νοικοκυριά και έξι εκατομμύρια βιομηχανίες και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη επωφελούνται ήδη των μοναδικών πλεονεκτημάτων του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά απο τα πλεονεκτήματα του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ έναντι των άλλων μορφών ενέργειας.

Ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης (25% οικονομικότερο απο το πετρέλαιο θέρμανσης, 35% οικονομικότερο απο το υγραέριο και έως 60% οικονομικότερο απο το ηλεκτρικό ρεύμα). Καθαρότερη ατμόσφαιρα, χωρίς επιπλέον ρύπους στην πόλη μας, αφού αποδεδειγμένα το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ παράγει κατά την καύση του λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα σε σύγκριση με τα άλλα καύσιμα και δεν προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου και της όξινης βροχής. Μη αποθήκευση καυσίμου (καταργείται η δεξαμενή πετρελαίου με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χώρου). Πληρώνουμε μετά την κατανάλωση στο τέλος του διμήνου όσο ακριβώς ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ έχουμε καταναλώσει, αποφεύγοντας τους διαπληκτισμούς με τους προμηθευτές πετρελαίου.

Ασφαλής και εγγυημένη λειτουργία λόγω της τοποθέτησης συστημάτων ανίχνευσης διαρροής αερίου και διακοπής αυτού, καθώς και λόγω της αυστηρής εφαρμογής κανονισμών στη κατασκευή δικτύων, εγκαταστάσεων και συσκευών.


Σεπτέμβριος/2010
ira
πηγή :4umarket1