Κατηγορία αρθρου: Ομορφιά, Fitness

8 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε με μία οδοντόβουρτσα

Ναι, η οδοντόβουρτσα είναι το πιο εύχρηστο και οικονομικό εργαλείο ομορφιάς.

 

1. Μαζέψτε τις τρίχες που πετάνε
Αφού ψεκάσετε μία παλιά οδοντόβουρτσα με λίγη λακ, χτενίστε με αυτήν όλες τις τρίχες που ξεφεύγουν από το χτένισμά σας, με φορά από τη ρίζα προς τις άκρες.

 

2. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για τα ατίθασα φρύδια - ψεκάστε την οδοντόβουρτσα με λίγη λακ και στρώστε τα, βουρτσίζοντάς τα οριζοντίως και προς τα έξω.

 

3. Έχετε σκασμένα χείλια; Αφού απλώσετε λίγο ενυδατικό balm, τρίψτε απαλά με την οδοντόβουρτσα για να φύγει το νεκρό δέρμα.

 

4. Καθαρίστε το πιστολάκι μαλλιών και τον εξαερισμό του με τα δόντια της οδοντόβουρτσας

Όλη η σκόνη που μαζεύεται στον εξαερισμό μειώνει συνήθως την ταχύτητα με την οποία φεύγει ο αέρας - τα μαλλιά δηλαδή στεγνώνουν πιο αργά. Τα λεπτά δόντια της οδοντόβουρτσας είναι τα ιδανικά για να αφαιρέσετε την περισσότερη από τη σκόνη.

 

5. Δώστε όγκο στα μαλλιά

Με μία παλιά οδοντόβουρτσα, «ξύστε» τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού, ή σε όποιο άλλο σημείο θέλετε να δώσετε όγκο.

 

6. Καθαρίστε τα νύχια σας

Με τις τρίχες της οδοντόβουρτσας, μπορείτε να βγάλετε τη βρωμιά που έχει συσσωρευτεί στα νύχια, μέσα σε δευτερόλεπτα.

 

7. Νύχια με φαντασία

Μαζέψτε πολλές οδοντόβουρτσες μαζί, ρίξτε λίγη ποσότητα από τα μανό που θέλετε σε ένα πιάτο, βουτήξτε την πρώτη οδοντόβουρτσα σε ένα από τα χρώματα και απλώστε ταμποναριστά πάνω στα νύχια. Επαναλάβετε όσες φορές θέλετε με διαφορετικό χρώμα κάθε φορά.

 

8. Βγάλτε τους κόμπους από τις βλεφαρίδες

Εάν απλώσετε περισσότερη μάσκαρα από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκείνοι οι ενοχλητικοί μαύροι κόμποι πάνω στις βλεφαρίδες κάντε το εξής: πάρτε μία παλιά οδοντόβουρτσα και περάστε την πάνω από τις βλεφαρίδες από τις ρίζες μέχρι τις άκρες τους. Oι κόμποι θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt.

 

Πηγή: marieclaire.gr

 


Μάιος/2015
ira
πηγή :4umarket1