Κατηγορία αρθρου: Διακοπές, Tours

House Hotel Bosphorus, Κωνσταντινούπολη

Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο!

Στις όχθες του Βοσπόρου , το House Hotel Bosphorus στέκεται σταθερά με το ένα πόδι στην εποχή της Τουρκοκρατίας και το άλλο στη γοητεία της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης.

Κατασκευασμένο από τον Simon Kalfa στα τέλη του 19ου αιώνα για την φημισμένη οικογένεια αρχιτεκτόνων Balyan, τόσο το κεντρικό κτίριο όσο και τα υπόλοιπα, που το απαρτίζουν φωτίζουν τη διχοτόμηση του παρελθόντος και του παρόντος.

Χρησιμοποιώντας υλικά παραγωγής τους, όπως το μάρμαρο, ο ορείχαλκος, αλλά και το ξύλο, η τουρκική σχεδιαστική εταιρεία Autoban ανέλαβε την ανακαίνιση.

Τα παραδοσιακά σχέδια με τη λεπτομερή διακόσμηση, αντισταθμίζονται με γεωμετρικά μοτίβα και κυκλικές κατασκευές.

Οι είκοσι έξι σουίτες προσφέρουν άνεση και μοντέρνα πολυτέλεια και αντικατοπτρίζουν τα ίχνη της τούρκικης αυτοκρατορίας. .

Πηγή: newsbeast.gr


/0
ira
πηγή :4umarket1