Κατηγορία αρθρου: Αυτοκίνητο, Ταξί

Nέα πιο ισχυρή έκδοση για το Jeep Grand Cherokee

Ανανέωση για το μεγάλο SUV της Jeep

Με μικρά αισθητικά «φρεσκαρίσματα» θα λανσαριστεί το ανανεωμένο αμερικανικό SUV Jeep Grand Cherokee, το οποίο θα διαθέτει και άλλες ειδικές εκδόσεις με την κορυφαία SRT να αποδίδει 480 ίππους.

Το μεγάλο SUV της Jeep ανανεώνεται αισθητικά ελαφρώς, με αναβάθμιση του εσωτερικού του κυρίως, ενώ αποκτά και νέες πιο πλούσιες σε εξοπλισμό εκδόσεις.

Ειδικότερα, το ανανεωμένο Jeep Grand Cherokee διαθέτει καθίσματα από δέρμα υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό του, ενώ ξεχωρίζουν τα φινιρίσματα από ξύλο και οι χρωμιομένες λεπτομέρειες. Επίσης, το εν λόγω SUV φέρει υψηλή τεχνολογία πλήρους ηχομόνωσης της καμπίνας, ώστε να μην ενοχλούνται οι επιβάτες από τους εξωτερικούς θορύβους.

Τώρα, στην έκδοση Summit California Edition του Grand Cherokee συναντούμε -επιπλέον των όσων αναφέραμε- στο εξωτερικό μέρος χρωμιομένες λεπτομέρειες και τους εξωτερικούς καθρέπτες & μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ το συγκεκριμένο SUV «κάθεται» σε 20άρες ζάντες αλουμινίου με φινίρισμα ανθρακονήματος.

Όσον αφορά τώρα την πιο ισχυρή έκδοση Jeep Grand Cherokee SRT, το «μυστικό» βρίσκεται κάτω από το καπό του δυναμικού crossover, όπου φιλοξενείται ένας 6,4 λτ. HEMI V8 κινητήρας με απόδοση 480 ίππους και 637 Nm ροπής, ενισχυμένος κατά 5 ίππους σε σχέση με την παλιότερη ειδική έκδοση του εν λόγω SUV. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι –πλέον- το Grand Cherokee SRT μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δλ. και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 257 χλμ./ώρα.

Τέλος, άλλη μία έκδοση που θα λανσαριστεί αναφορικά με το Jeep Grand Cherokee είναι η Red Vapor Special Edition, που έρχεται –όπως μαρτυρά και το όνομά της σε κόκκινη απόχρωση με μαύρες χρωμιομένες λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση «φορά» και αυτή 20άρες ζάντες αλουμινίου με μαύρα χρωμιομένα φινιρίσματα.

Πηγή: autotriti.gr


Σεπτέμβριος/2014
ira
πηγή :4umarket1