Ρολά Αλουμινίου.

Ρολά Αλουμινίου.
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 295.00€ 280.00€
Κέρδισε 5%

Περιγραφή

Ρολά Οικιακά Ρολά,επαγγελματικού Χώρου για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
 

Τα ρολά σε σταθερά προφίλ (φυλλαράκια) χρησιμοποιούνται στα πατζούρια συρόμενων και ανοιγόμενων κουφωμάτων αντικαθιστώντας τα πλαστικά ρολά.

Υπάρχουν επίσης τυλιγόμενα (επικαθήμενα) ρολά κατασκευάζονται από διαμορφωμένη ταινία αλουμινίου με «πλήρωση» πολυουρεθάνης και
κυκλοφορούν και σε διάφορα χρώματα απομίμησης ξύλου.

Χρησιμοποιούνται με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό ιδιαίτερα σε παλιές κατοικίες και διαμερίσματα αντικαθιστώντας τα παλαιά ξύλινα κουφώματα.

Σε χώρους με μεγάλα ανοίγματα (γκαράζ, καταστήματα κτλ) χρησιμοποιούνται ρολά τυλιγόμενα σε άξονα με φιλαράκι προφίλ αλουμινίου ενισχυμένης διατομής, τα οποία για λειτουργία τους απαιτούν ηλεκτρικό μοτέρ αλλά προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια.
Εσωτερικά χωρίσματα

Αποτελούν την ιδανική λύση διαμόρφωσης και οργάνωσης των χώρων εργασίας για τη δημιουργία καλής εμφάνισης και λειτουργικού περιβάλλοντος.

Είναι ελαφρές “μη φέρουσες” δομικές κατασκευές που χρησιμοποιούνται στη διαρρύθμιση των χώρων εργασίας ενός κτιρίου προκειμένου να τους
καταστήσουν λειτουργικούς.

Διακρίνονται σε σταθερά, που καλύπτουν όλο το ύψος
    
του χώρου από το δάπεδο έως την οροφή, κινητά που προορίζονται για την κάλυψη τμήματος του ύψους του χώρου και πτυσσόμενα, που εξυπηρετούν αίθουσες διαφορετικών χρήσεων καλύπτοντας τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Διαθέτουν ηχομονωτική ικανότητα, πυροπροστασία, υψηλή ποιότητα βαφής για την επιφανειακή προστασία των προφίλ.

Έχουν χαμηλό βάρος σε σχέση με την αντοχή τους, κατασκευάζονται γρήγορα και διαθέτουν ευελιξία προσαρμογής σε ιδιαιτερότητες του χώρου όπου θα εγκατασταθούν.

Ανταποκρίνονται σε τροποποιήσεις, όπως επέκταση, αλλαγή διαρρύθμισης, μεταβολές σε ηλεκτρικά δίκτυα, κτλ., και παρουσιάζουν λειτουργικότητα σε
συνδυασμό με καλαίσθητη εμφάνιση.

Τα σύγχρονα συστήματα αποκρίνονται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες κτιρίων γραφείων, πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών κέντρων ενώ χρησιμοποιούνται στις ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων και κυρίως τροποποιήσεις χώρων κατοικίας σε επαγγελματικούς. (Γραφεία, εκθέσεις κλπ) καθώς επίσης και για το διαχωρισμό χώρων.

 

Δείτε ακόμα...