Κατηγορία αρθρου: Διακοπές, Tours

Μια ονειρεμένη απόδραση στο Πήλιο

Στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας με την υπέροχη θέα στον Παγασητικό κόλπο βρίσκεται το Ανωβολιός Boutique Hotel, ένας γραφικός ξενώνας όπου η παράδοση συναντά την πολυτέλεια.

Συνδυάζοντας μοναδικά το βουνό και τη θάλασσα, το Πήλιο αποτελεί πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες όλο το χρόνο. Ανάμεσα στα γραφικά χωριά του θα συναντήσετε και τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας -το ψηλότερο του Πηλίου-, που απέχει μόλις 10' από τους παραδοσιακούς οικισμούς Βυζίτσα και Μηλιές και μισή ώρα από τις πανέμορφες παραλίες με τα καταγάλανα νερά.

Εκεί σας περιμένει ο ξενώνας Ανωβολιός Boutique Hotel, ένα φιλόξενο καταφύγιο όπου θα νιώσετε αμέσως ευπρόσδεκτοι. Πρόκειται για έξι σπίτια με πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, όλα χτισμένα από πέτρα, που γίνονται ένα με την πηλιορείτικη αισθητική.

Στο υπέροχο περιβάλλον μπορείτε να χαλαρώσετε ατενίζοντας τη μαγευτική θέα στη θάλασσα και τα γύρω βουνά, να απολαύσετε τον καφέ σας στη βεράντα και να εξερευνήσετε τα σοκάκια του Αγίου Γεωργίου. Ιδανική επιλογή για σύντομες αποδράσεις και για διακοπές.


Μάιος/2015
ira
πηγή :4umarket1