Κατηγορία αρθρου: Βιβλία

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Το Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014 και φέτος είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη.

Το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΝΔΑ και σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό για το κοινό, θα λειτουργήσει καθʼ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, έκθεση εικαστικών έργων του Ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου.

Άλλη μία τομή της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, το οποίο θα παρουσιάσει στον χώρο της έκθεσης, από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου το «Athens Garden Festival», πλημμυρίζοντας τον κήπο ακουστικές μουσικές των πόλεων που συνοδεύουν ζευγαρωτούς χορούς.
Ώρα έναρξης συναυλιών: 21:00
Διοργάνωση: Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο

Παρόντες στο 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου παρουσιάζοντας το έργο και τις δράσεις τους, εκτός από τους εκδοτικούς οίκους, θα είναι:
- το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία,
- o Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.),
- η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef,
- το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο,
- ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου Βόρειας Ελλάδας,
- η Εφημερίδα των Συντακτών,
- η Athens Voice
- και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 18:00-23:00, Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα, 10:30-23:00.

Πληροφορίες:
Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.)

Τηλ: 210 3303942
http://sekb.gr/Πηγή: in.gr


Σεπτέμβριος/2014
ira
πηγή :4umarket1