EFISHOP online Πολυκατάστημα
Πολυκαταστήματα

λογότυπο EFISHOP online Πολυκατάστημα

Στοιχεία Επιχείρησης

Οδός: Φιλώτα 14
Περιοχή:Θεσσαλονίκη
T.K.: 56431
Τηλ.:2310 665 290, 2310 665 772
Φαξ:NULL
Κιν.:κενο
email:info@efishop.gr
Ιστότοπος : www.efishop.gr

Πολυκατάστημα
EFISHOP on line

TO EFISHOP είναι μια υπαρκτή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1983.Οικογενειακή επιχείρηση που σημαίνει επιπλέον φροντίδα και προσοχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη που μετεξελίχτηκε και σε δεύτερη επιχείρηση όπου στρατολόγησε, εκπαίδευσε εξαίρετους υπαλλήλους.

Το EFISHOP αποτελείτε από 2 καταστήματα (320 μ2) στο σύνολο τους +αποθήκες. Εκδίδουμε διαφημιστικά φυλλάδια 4φορες το χρόνο με 160 προσφορές ειδών το καθένα.

Η πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μας έχει εμπλουτιστεί με περισσότερες από 160 προμηθευτές (εισαγωγικές εταιρίες, αντιπροσώπευες) με τους οποίους διατηρούμε μέχρι σήμερα άριστη σχέση και μας προμηθεύουν εκατοντάδες εξωφρενικές προσφορές.

Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται πολύ επιλεκτικά ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε στις τάσεις της εποχής καθώς και στις επιθυμίες, ανάγκες των πελατών μας.

Η πρώτη αρχή του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ είναι ότι «όποιος δώσει πρώτος αυτό που έχει ανάγκη ο πελάτης είναι και ο πιο αποδοτικός επιχειρηματίας». Εμείς στο EFISHOP αφουγκραζόμαστε, προβλέπουμε τις ανάγκες ανησυχίες σας, για καλύτερα και φθηνότερα είδη.

Όταν μια επιχειρήσει έχει την γνώση και τη δύναμη να δώσει στους πελάτες του, θεωρεί επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος στο δυαδήκτιο στο οποίο θα επωφελείται περισσότερος κόσμος, ο οποίος έχει την ανάγκη από καταπληκτικές τιμές, τεράστια ποικιλία και επαγγελματίες που να νοιάζονται όπως το EFISHOP.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Με ταχυμεταφορές  (courier)  ACS, ΕΛΤΑ (πόρτα-πόρτα).

Η παραγγελιά παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) με τα από   το  χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Τα έξοδα αποστολής με courier είναι 6 ευρώ μέχρι 2 κιλα και για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1,2 ευρώ.

Για προϊόντα με μεγάλο όγκο ή και βάρος ο τρόπος χρέωσης αλλάζει, υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο (αλγόριθμο) :

Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά)= (μήκος χ πλάτος χ ύψος σε εκατοστά) δια / 5000. Το αποτέλεσμα αυτού της διαίρεσες ογκο/5000 είναι το ΒΑΡΟΣ του προϊόντος.

  • Με συμβατικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Για αποστολή με συμβατικό ταχυδρομείο συνήθως γίνεται για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές όπου δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν η courier(και ακριβό αντίτιμο λόγο δυσκολίας).Ο χρόνος αποστολής είναι 2-5 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηριώσεις του προϊόντος.

  • Με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Ισχύει για προϊόντα μεγάλου όγκου ή και βάρους, μεγαλύτερα συνήθως από 20 κιλά. Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος. Δεν ισχύει η αντικαταβολή στη παράδοση με αυτόν τον τρόπο. Η χρέωση στη περίπτωση αυτή κυμαίνετε αναλόγως (τη  μεταφορική εταιρεία, όγκο, βάρος, μισό-άδειο φορτηγό ή γεμάτο κτλ), Στη περίπτωση αυτή πριν την αποστολή της παραγγελιάς σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες παράδοσης.

  • Αποστολές για το εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το συμβατικό ταχυδρομείο. Η χρέωση είναι 31? μέχρι 2κιλα και 2 ευρώ για κάθε μισό κιλό επιπλέον. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-7 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηρίωσης.

Ο χρόνος τεκμηρίωσης είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να παραδοθεί στη μεταφορική (courier) εταιρεία.

Παρακαλούμε θερμά πριν παραλάβετε την παραγγελιά σας, ελέγξετε εάν το προϊόν είναι στην άριστη κατάσταση που το θέλουμε και ελέγξουμε  πριν εδώ στο EFISHOP.GR. Τυχόν καταστροφές του προϊόντος που μπορεί να υποστούνε κατά τη μεταφορά δεν θα πρέπει να χρεώνεστε τη ζημία, γι`αυτό μην το παραλάβετε. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε την ίδια στιγμή για βοήθεια στο ΤΗΛ : (+30) 2310-665290. Ο λόγος που αναφερόμαστε σε τέτοιες υποθέσεις (ευτυχώς έως τώρα είναι σε θεωρητικό επίπεδο) είναι ότι δεν  δικαιολογούμε τυχόν λεηλασίες και ατυχήματα πελατών που δεν ευθυνόμαστε.

Σημειώστε ότι η συνεργάτες που μας μεταφέρουν τα εμπορεύματα έχουν επίδειξη καθημερινά την αξία και επαγγελματισμό τους ανά σειρά 10αδων ετών, στη σωστή μεταφορά του προϊόντος.

Ο έλεγχος και η διαδικασία είναι καθαρά απαραίτητη τυπική διαδικασία εξυπηρέτησης σας & για αποφυγή κακόβουλων πράξεων.

Ανδρέας Κουτσομάνος
Ιδιοκτήτης επιχείρησης EFISHOP / EFISHOP.GR

Photo Gallery

Φόρμα Eπικοινωνίας με: EFISHOP online Πολυκατάστημα