Κινητά χαμηλά διαχωριστικά γραφείων.

Κινητά χαμηλά  διαχωριστικά γραφείων.
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 250.00€ 220.00€
Κέρδισε 12%

Περιγραφή

Χαμηλά διαχωριστικά matiz.
Σε απεριόριστες χρωματικές και σχεδιαστικές προτάσεις, για να υλοποιήσετε τον επαγγελματικό χώρο σας, όπως απαιτούν οι σύγχρονες δομικές ανάγκες, σε συνδυασμό με την οικονομία και την ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας.
Κατασκευάζονται αυτοφερόμενα με μεταλλικό πέλμα στήριξης ή σε συνδυασμό διαφορετικών αρχιτεκτονικών συνδυασμών και περιλαμβάνουν ρεγουλαδόρο για την αυξομείωση των υψομετρικών διαφορών του δαπέδου.
Δυνατότητα επένδυσης από μελαμίνη, ύφασμα, ταπετσαρία, κρύσταλλα διάφανα ή αμμοβολισμένα ή με βενέτικα στορ ενδιάμεσα των κρυστάλλων με ντίζα και μπουτόν επαναφοράς.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αποτελείται από ορθοστάτη διατομής (50/35) βάρους 0,890gr/m, χωρίς κουμπώματα. Οι τραβέρσες είναι διατομής (50/35) βάρους 0,820gr/m με ειδικά κουμπώματα ανάλογα με το υλικό πληρώσεως και ενώνονται με τους ορθοστάτες με ειδικούς ταχυσυνδέσμους ( σφικτήρα -ALLEN). Για τα γωνιακά χωρίσματα καθώς και για τα συνδεδεμένα σε σειρά τοποθετείται ειδική στρογγυλή κολώνα διαμέτρου 420mm (30/50) βάρους 550gr/m.
Τα ανωτέρω προφίλ θα είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή (πολυέστερ) για την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή.
Για την στήριξή τους τοποθετείται ειδικό πέλμα στήριξης τριγωνικού σχήματος και ρυθμιστή ύψους για τις ανοχές του δαπέδου.
- See more at: http://www.athinaikitechniki.gr/index.php/proionta/all-categories/xorismata-typou-matiz#sthash.9m2244sP.dpuf

Δείτε ακόμα...