Συρομενα χωμευτα κουφωματα αλουμινιου .

Συρομενα χωμευτα κουφωματα αλουμινιου .
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 280.00€ 250.00€
Κέρδισε 11%

Περιγραφή

2. Ηχομόνωση. Οι σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης με κεντρικά και περιμετρικά ελαστικά σε συνάρτηση με διπλές υαλώσεις, έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν την μεταφορά του ήχου από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό της κατοικίας και το αντίστροφο. Στα σημερινά πολύβουα αστικά κέντρα, η ηχομόνωση αποτελεί σημαντική παράμετρο σχετική με την ποιότητα ζωής. Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι πολλές φορές επιζητούμε την «απομόνωσή μας» από το εξωτερικό περιβάλλον για να ηρεμήσουμε από το πιεστικό σύγχρονο τρόπο ζωής, η ηχομόνωση καθίσταται άκρως σημαντική.

3. Η αισθητική του χώρου. Τα σύγχρονα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορες μορφές, καμπυλωτά και ίσια, και σε διάφορες τάξεις μεγέθους, μικρά και μεγάλα. Επίσης, η δυνατότητα διαφορετικών χρωματισμών και αποχρώσεων, καθώς επίσης και διχρωμιών, καλύπτουν αφενός όλες τις αρχιτεκτονικές τάσεις και αφετέρου δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον κατοικίας ή εργασίας.

4. Ασφάλεια. Οι σύγχρονοι μηχανισμοί κίνησης και ασφάλισης των κουφωμάτων διαθέτουν κλειστικές διατάξεις, οι οποίες προσφέρουν δυνατότητα αυξημένης ασφάλισής τους για αντικλεπτική προστασία.

 

 


Φωτ. Alumil

 

 

 

Οι συνήθεις τυπολογίες κουφωμάτων προς αντικατάσταση είναι οι παρακάτω:

Ξύλινα κουφώματα
- Ανοιγόμενο με ρολό
- Ανοιγόμενο με παντζούρι

Συρόμενα αλουμινίου τύπου ΑΤ
- Επάλληλα με και χωρίς ρολό
- Επάλληλα με σήτα, με και χωρίς ρολό
- Μονόφυλλο και δίφυλλο χωνευτό τζάμι, σήτα, με και χωρίς ρολό
- Μονόφυλλο και δίφυλλο χωνευτό τζάμι, σήτα, παντζούρι
 

 

 

Ανοιγόμενα αλουμινίου τύπου ΑΤ
- Ανοιγόμενο με ρολό
- Ανοιγόμενο με παντζούρι

Ανάλογα με την τυπολογία που καλούμαστε να αντικαταστήσουμε, ακολουθούμε και διαφορετική μεθοδολογία στην υποδομή για την τοποθέτηση του νέου κουφώματος.

Ξύλινα κουφώματα

Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν δύο διαφορετικές μεθοδολογίες.

α) Αφαίρεση μόνο των κινούμενων τμημάτων του κουφώματος και τοποθέτηση της νέας κάσας αλουμινίου επάνω στην ξύλινη κάσα. Για καλύτερη εφαρμογή μπορούμε να αποκόψουμε το «φτερό» της ξύλινης κάσας για να δημιουργηθεί έτσι, μια όσο το δυνατό περισσότερο επίπεδη επιφάνεια για την έδραση της κάσας αλουμινίου.

β) Πλήρη αποξήλωση και της ξύλινης κάσας και τοποθέτηση του νέου κουφώματος στο κενό που θα δημιουργηθεί. Λόγω του ότι, συνήθως, οι ξύλινες κάσες είναι μεγαλύτερες από τις κάσες αλουμινίου, θα χρειαστεί να τοποθετηθεί στο κενό που θα δημιουργηθεί κάποια συμπληρωματική διάταξη προφίλ κάλυψης κενού.

Συρόμενα αλουμινίου τύπου ΑΤ

Σε όλες τις περιπτώσεις απαιτείται πλήρη αφαίρεση των κασών. Σε αντίθεση με τα ξύλινα κουφώματα, η αφαίρεση τους είναι πιο εύκολη και γίνεται αφαιρώντας τις βίδες στερέωσης, που υπάρχουν στις κάσες. Τα συρόμενα αλουμινίου αυτού του τύπου έχουν πλάτος προφίλ μικρότερο από τις συνηθισμένες κάσες  αλουμινίου, με συνέπεια το κενό που δημιουργείται, να καλύπτεται εύκολα από την νέα κάσα. Στην περίπτωση χωνευτών κουφωμάτων θα πρέπει να επιλεγεί κάσα της οποίας το πλάτος να είναι αντίστοιχο της κάσας που αφαιρέθηκε για να μπορεί να τοποθετηθεί στο υπάρχον διάκενο του τοίχου. 

Το σίγουρο είναι, ότι η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου, έχει αναπτύξει σήμερα και διαθέτει στην αγορά κορυφαία συστήματα κουφωμάτων από πλευράς απόδοσης, λειτουργικότητας, ασφάλειας και design.

 

Δείτε ακόμα...