Διαχωριστικά γραφείων τυφλά με μελαμινες η panel.

Διαχωριστικά γραφείων τυφλά με μελαμινες η panel.
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 92.00€ 80.00€
Κέρδισε 13%

Περιγραφή

Τυφλά διαχωριστικά περιλαμβάνουν αμφίπλευρη επένδυση από μελαμίνη, γυψοσανίδα, m.d.f., p.v.c, panels και εσωτερικά ηχομονωτικά υλικά.

Συστήματα κινητών χωρισμάτων γραφείων αλουμινίου, δαπέδου οροφής, βαρέως τύπου της σειράς 65/55, με 100% σκελετό αλουμινίου, βαμμένα με αρχιτεκτονική πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL της επιλογής σας. Αποτελούνται από αμφίπλευρη επένδυση που μπορεί να είναι από συμπαγή μοριοσανίδα (μελαμίνη) διπλής όψεως 8+8mm σε χρώμα της επιλογής, ή γυψοσανίδα 9,5mm με ταπετσαρία ή με δυνατότητα φινιρίσματος από ύφασμα, ξύλο, m.d.f. άβαφο, PVC κ.λ.π. Ενδιάμεσα τοποθετείτε πετροβάμβακας 40mm-50 klg για μεγίστη θερμοηχομόνωση.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα προσθήκης κάσας αλουμινίου, με μεγάλη ποικιλία από πόρτες της αρεσκείας σας. Προσαρμόζονται πόρτες με υαλοπίνακα security ή triplex πάχους 10mm, αλουμινίου με περιμετρικό φύλο, πόρτες με επικολλημένη φορμάικα ή c.p.l. σε χρωματισμό της επιλογής σας, ακόμα και m.d.f. έτοιμη να βαφτεί στο επιθυμητό χρώμα.

Είναι λυόμενες κατασκευές, η συναρμολόγησή τους γίνεται πολύ εύκολα, με ειδικούς συνδέσμους, χωρίς βίδες ,έτσι ώστε η αποσυναρμολόγηση και η επανασύνδεσή τους να γίνεται εύχρηστα, ευέλικτα, οικονομικά και με μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς φθορές στα προφίλ, χωρίς να αχρηστεύονται υλικά και ανταποκρίνονται άμεσα σε τροποποιήσεις στους χώρους των γραφείων, ακόμα και η μεταφορά τους σε νέο κτίριο, διότι το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η προσαρμοστικότητά τους. Γενικότερα, προσφέρουν ταχύτητα κατασκευής και ευελιξία, δυνατότητα εύκολης και άμεσης μετακίνησης, εξοικονόμηση χώρου λόγο του λεπτού τοιχώματος, εύκολη διέλευση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και ψυκτικών οδεύσεων, ηχομόνωση, θερμομόνωση, πυροπροστασία και αντισεισμική συμπεριφορά.

Δείτε ακόμα...