Χωρίσματα Γραφείων με εσωτερικές περσίδες.

Χωρίσματα Γραφείων με εσωτερικές περσίδες.
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 120.00€ 100.00€
Κέρδισε 17%

Περιγραφή

ΚΙΝΗΤΆ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Με εσωτερικές περιστρεφόμενες περσίδες μεταξύ των υαλοπινάκων

Συστήματα κινητών χωρισμάτων γραφείων αλουμινίου, δαπέδου οροφής, βαρέως τύπου της σειράς 65/55, με 100% σκελετό αλουμινίου, βαμμένα με αρχιτεκτονική πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL της επιλογής σας. Αποτελούνται από δύο κρύσταλλα εκατέρωθεν πάχους από 5mm έως 8mm, με μεταξύ τους απόσταση 40mm και ενδιάμεσα περιστρεφόμενα μεταλλικά συστήματα σκίασης (περσίδες) 25mm με δυνατότητα να σηκώνονται. Έχουμε την επιλογή όταν τις έχουμε ανοιχτές να εξασφαλίζουμε το φυσικό φως και την ορατότητα σε όλους τους χώρους των γραφείων και όταν κλείνουν να αποκλείουμε την οπτική επαφή δημιουργώντας ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του χώρου. Τα χωρίσματα κατασκευάζονται με επιλογή είτε σε όλο το ύψος, ή με τυφλό τμήμα στο επιθυμητό ύψος, (κάτω και άνω) αποτελούμενο από δυο μελαμίνες εκατέρωθεν, διπλής όψεως 8+8mm σε χρώμα της επιλογής σας και ενδιάμεσα πετροβάμβακα 40mm-50 klg για καλύτερη θερμο-ηχομόνωση.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα προσθήκης κάσας αλουμινίου, με μεγάλη ποικιλία από πόρτες της αρεσκείας σας. Προσαρμόζονται πόρτες με υαλοπίνακα security ή triplex πάχους 10mm, αλουμινίου με περιμετρικό φύλο, πόρτες με επικολλημένη φορμάικα ή c.p.l. σε χρωματισμό της επιλογής σας, ακόμα και m.d.f. έτοιμη να βαφτεί στο επιθυμητό χρώμα.

Είναι λυόμενες κατασκευές, η συναρμολόγησή τους γίνεται πολύ εύκολα, με ειδικούς συνδέσμους, χωρίς βίδες ,έτσι ώστε η αποσυναρμολόγηση και η επανασύνδεσή τους να γίνεται εύχρηστα, ευέλικτα, οικονομικά και με μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς φθορές στα προφίλ, χωρίς να αχρηστεύονται υλικά και ανταποκρίνονται άμεσα σε τροποποιήσεις στους χώρους των γραφείων, ακόμα και η μεταφορά τους σε νέο κτίριο, διότι το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η προσαρμοστικότητά τους. Γενικότερα, προσφέρουν ταχύτητα κατασκευής και ευελιξία, δυνατότητα εύκολης και άμεσης μετακίνησης, εξοικονόμηση χώρου λόγο του λεπτού τοιχώματος, εύκολη διέλευση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και ψυκτικών οδεύσεων, ηχομόνωση, θερμομόνωση, πυροπροστασία και αντισεισμική συμπεριφορά.


 

Δείτε ακόμα...