Κινητά διαχωριστικά χαμηλα.

Κινητά διαχωριστικά χαμηλα.
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 220.00€ 190.00€
Κέρδισε 14%

Περιγραφή

Συστήματα κινητών χαμηλών χωρισμάτων τύπου  m a t i z.

Κατάλληλα για διαμόρφωση ενιαίων επαγγελματικών χώρων και ανοιχτών ομάδων εργασίας, σε χαμηλού ύψους διαρρύθμιση και ελεύθερη διάταξη στο χώρο.

Σε μεγάλη ποικιλία υλικών πληρώσεως και σε απεριόριστες χρωματικές και σχεδιαστικές προτάσεις, για να υλοποιήσετε τον επαγγελματικό σας χώρο όπως απαιτούν οι σύγχρονες δομικές ανάγκες, σε συνδυασμό με την οικονομία και την ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας.

Αυτοστήριχτα, μεταφέρονται και αναδιαμορφώνονται πολύ εύκολα, συμφώνα με τις νέες απαιτήσεις και ανάγκες του επαγγελματικού χώρου και των εργαζομένων.
Είναι αυτοφερόμενα και η στήριξή τους επιτυχαίνετε με μεταλλικό πέλμα στήριξης τριγωνικού σχήματος το οποίο ενσωματώνεται και βιδώνεται στο σκελετό του διαχωριστικού και περιλαμβάνουν ρυθμιστή ύψους (ρεγουλαδόρο) για την ευθυγράμμιση των διαχωριστικών, για τις τυχόν ανωμαλίες του δαπέδου. Κατασκευάζονται ή αυτόνομα ή συνδέονται μεταξύ τους με ειδικό στρογγυλό προφίλ αλουμινίου, περιστρέφονται στις επιθυμητές μοίρες, ενώνονται έως και τέσσερα μαζί δημιουργώντας σχήμα σταυρού και γενικότερα έχουν διάφορους συνδυασμούς και ποικίλες σχεδιαστικές και διακοσμητικές προτάσεις. Η τυπική διάσταση των χωρισμάτων είναι 1,00m πλάτος και 1,70m ύψος, αλλά διατίθονται σε διάφορες διαστάσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη.

Επενδύονται αμφίπλευρα με δύο κρύσταλλα διάφανα ή αμμοβολής σε την όλη η επιφάνεια ή μέρος αυτής με σχέδιο, με περιστρεφόμενες περσίδες ενδιάμεσα των κρυστάλλων, με μελαμίνες, ύφασμα, ταπετσαρία, σχέδιο με το λογότυπο της εταιρεία σας, αλλά και συνδυασμοί όλων των παραπάνω.

Η εταιρεία μας πιστοποιεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με πενταετή γραπτή εγγύηση για την άριστη ποιότητα και λειτουργία τους.

Δείτε ακόμα...