ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΆ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΆ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ.
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 120.00€ 100.00€
Κέρδισε 17%

Περιγραφή

ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ

Είναι μεγάλης σημασίας και ανάγκης, για όλες τις επιχειρήσεις και γενικότερα τους επαγγελματικούς χώρους, να έχουν σωστά μελετημένους, σχεδιασμένους και διαμορφωμένους χώρους γραφείων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δραστηριότητες της επιχείρησης.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε χώρους εργασίας, όπου οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες σας, να εργάζονται παραγωγικά, λειτουργικά, με άνεση, σε ένα ευχάριστο και τακτοποιημένο χώρο. Παράλληλα, δημιουργείται αισθητικά ένα πολύ όμορφο περιβάλλον στον χώρο εργασίας, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες και τους εξωτερικούς σας συνεργάτες, δίνοντάς τους την καλύτερη δυνατή εντύπωση για την επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας έχει στην αγορά την μεγαλύτερη γκάμα σε τύπους χωρισμάτων και χαμηλών διαχωριστικών διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων και συναγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τους διεθνείς οίκους.

Έχουμε την δυνατότητα, να παραδίδουμε τα έργα μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχοντας παράλληλα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗ  ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

Η πιο απαραίτητη πρόβλεψη στην προμήθεια των διαχωριστικών, είναι η ευελιξία που πρέπει να παρέχουν, η εύκολη μετακίνηση και η μετατροπή τους σε μεταγενέστερες διαμορφώσεις και διατάξεις, συμφώνα με τις κατά καιρούς ανάγκες που προκύπτουν.

Να είναι απαραίτητα λυόμενες κατασκευές, η συναρμολόγησή τους να γίνεται πολύ εύκολα, με ειδικούς συνδέσμους, χωρίς βίδες ,έτσι ώστε η αποσυναρμολόγηση και η επανασύνδεσή τους να γίνεται εύχρηστα, ευέλικτα, οικονομικά, με μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς φθορές στα προφίλ, να μην αχρηστεύονται υλικά, όπως τα τζάμια και οι πόρτες όταν θέλετε να τα μετακινήσετε, να ανταποκρίνονται άμεσα σε τροποποιήσεις στους χώρους των γραφείων, ακόμα και η μεταφορά τους σε νέο κτίριο. Το βασικό τους πλεονέκτημα πρέπει να είναι η προσαρμοστικότητά τους.

Γενικότερα, τα κινητά διαχωριστικά πρέπει να προσφέρουν ταχύτητα κατασκευής και ευελιξία, δυνατότητα εύκολης και άμεσης μετακίνησης, εξοικονόμηση χώρου λόγο του λεπτού τοιχώματος, εύκολη διέλευση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και ψυκτικών οδεύσεων, ηχομόνωση, θερμομόνωση, πυροπροστασία και αντισεισμική συμπεριφορά.

Με την συμβολή των διαχωριστικών γραφείων, επιτρέπουμε τη δίοδο στο φυσικό φως στον χώρο του γραφείου μας με γυάλινα χωρίσματα, ή όταν είναι απαραίτητο  εναλλακτικά επιτυγχάνουμε την ιδιωτικοποίηση και την αυτονομία τους, αποκλείοντας την οπτική επαφή τοποθετώντας εσωτερικά των κρυστάλλων περιστρεφόμενες περσίδες .

Σημαντικός παράγοντας στα διαχωριστικά χωρίς εμφανή σκελετό, με τζάμια τρίπλεξ laminate είναι ότι μετατροπή τους είναι εφικτή μόνον σε εργαστήριο (κοπή και ροντάρισμα).

Ακόμα και σε μια απλή μετατροπή, πιθανόν να είναι αναγκαία η μεταφορά στο εργαστήριο  (σε αντίθεση με τα απλά τζάμια των χωρισμάτων που τοποθετούνται σε σκελετό αλουμίνιου και μετατρέπονται εύκολα στον χώρο που θα τοποθετηθούν), έτσι λοιπόν η μετατροπή τους μπορεί να είναι ασύμφορη οικονομικά και χρονικά.


 

Δείτε ακόμα...