Χωρίσματα Γραφείων από την Αθηναϊκή Τεχνική

Χωρίσματα Γραφείων από την Αθηναϊκή Τεχνική
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 120.00€ 100.00€
Κέρδισε 17%

Περιγραφή

Τεχνικές προδιαγραφές χωρισμάτων γραφείου δαπέδου οροφής

.Πάχος προφίλ 1.4 – 1.6 mm. Πλάτος χωρίσματος 70mmΑποτελείται από ορθοστάτη διατομής (65/55) βάρους 1250 gr/m χωρίς κουμπώματα και πηχάκια από το δάπεδο έως την οροφή , επιτρέπουν την κάθετη και οριζόντια διέλευση καλωδίων.Οι οριζόντιες τραβέρσες είναι διατομής 65/45 βάρους 0,850 gr/m με ειδικά κουμπώματα –πηχάκια ανάλογα με το υλικό πληρώσεως και ενώνονται με τους ορθοστάτες με ειδικούς ταχυσυνδέσμους . ( σφικτήρα-ALLEN)Στα γωνιακά χωρίσματα τοποθετείται ειδική γωνιακή κολώνα Γ65 διατομής (82/82) βάρους 1680 gr/m.Περιμετρικά τοποθετείται ειδικό προφίλ (Π) διατομής (70/30) βάρους 0,587gr/m για τις ανοχές του κτιρίου και για την αφομοίωση των υψομετρικών διαφορών.Για την τοποθέτηση των πρεσσαριστών θυρών τοποθετείται κάσα αλουμινίου διατομής (65/40 με εξωτερικούς μεντεσέδες και ελαστικό παρέμβυσμα φούσκα για τη σωστή επαφή ελαστικού – θύρας - ηχομόνωσης και μείωσης των θερμικών απωλειών (λόγω της κυκλοφορίας του αέρα).Τα ανωτέρω προφίλ είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή RAL πιστοποιημένων προδιαγραφών για την προστασία τους από διάβρωση .Χωρίσματα αλουμινίου με κρύσταλλα 5+5 mm με κενό απόσταση 40mm τοποθετημένα σε σκελετό αλουμινίου με ελαστικά παρεμβύσματα έχουν ηχομόνωση 39 db με δυνατότητα τοποθέτησης κρυστάλλων πάχους έως 8mm +8mm .Χωρίσματα τυφλά μοριοσανίδας ( μελαμίνης 8+8mm) με πετροβαμβακα 40mm/40klg έχουν 41 db ηχομόνωση , με δυνατότητα τοποθέτησης εσωτερικά πετροβαμβακα 40mm η 50mm και πυκνότητας έως 100klg ..Είναι λυόμενες κατασκευές ,η στήριξη τους επιτυχαίνεται με ειδικούς ταχυσυνδεσμους έτσι ώστε η αποσυναρμολόγηση και η επανασύνδεση τους όποτε χρειαστεί ,να γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία με μεγάλη ταχύτητα χωρίς ιδιαίτερες φθορές των υλικών ,οικονομικά.Ανταποκρίνονται άμεσα σε τροποποιήσεις όπως αλλαγές διαρρύθμισης μεταβολή τους στον χώρο γραφείου η ορόφου, ακόμα και μεταφορά τους σε νέο κτιριακό χώρο μιας και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η προσαρμοστικότητά τους.Τα profil αλουμινίου παράγονται και διατίθενται επ αόριστον στην Ελληνική αγορά .

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΩΝ.

Aυτοστήριχτα και μετακινούμενα χαμηλά διαχωριστικά γραφείων τύπου matiz.

Τεχνικές προδιαγραφές διαχωριστικών matiz

ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Πάχος προφίλ 1.4-1,6mm. Αποτελείται από ορθοστάτη διατομής 50/35 βάρους 0,890Kgr/m  χωρίς κουμπώματα. Οι τραβέρσες είναι διατομής 50/35 βάρους 0,820Kgr/m χωρίς κουμπώματα και ενώνονται με τους ορθοστάτες με ειδικούς ταχυ-συνδέσμους  (σφικτήρα-ALLEN). Για τα γωνιακά χωρίσματα καθώς και για όλα τα συνδεδεμένα τοποθετείται ειδικό στρογγυλό προφίλ διαμέτρου 420mm  και βάρους 0,550Kgr/m. Τα προφίλ είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2008 και βάφονται ηλεκτροστατικά με αρχιτεκτονική πολυεστερική βαφή RAL για την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή. Για την στατικότητά τους τοποθετείται ειδικό πέλμα στήριξης τριγωνικού σχήματος και ρυθμιστή ύψους για την ευθυγράμμιση των διαχωριστικών, για τις τυχόν ανωμαλίες του δαπέδου.

Η διέλαση των προφίλ, η βαφή τους ,οι μηχανισμοί, τα εξαρτήματα και τα παρελκόμενα είναι εξολοκλήρου  Ελληνικής  προελεύσεως, συναρμολογούνται και διατίθενται επ’ αόριστον στην Ελληνική αγορά.


 

Δείτε ακόμα...