Χωρίσματα γραφειων με αμμοβολή

Χωρίσματα γραφειων με αμμοβολή
 logo of Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.

Αθηναϊκή Τεχνική,Χωρίσματα γραφείων, Κατασκευές αλουμινίου όλων των τύπων.
210 9020081, 210 9013113
e-mail:info@athinaikitechniki.gr
www.athinaikitechniki.gr
ΣΑΡΚΟΔΙΝΟΥ 78
Νέος Κόσμος

Περισσότερα στο Mini site
0Το προιον δεν έχει LINK καλέστε για περισσότερα στοιχεία στο παραπάνω τηλ.

Τιμή : 140.00€ 125.00€
Κέρδισε 11%

Περιγραφή

Συστήματα κινητών χωρισμάτων γραφείων αλουμινίου PLUS, δαπέδου οροφής, βαρέως τύπου της σειράς 65/55, με 100% σκελετό αλουμινίου, βαμμένα με αρχιτεκτονική πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL της επιλογής σας, χωρισμένα από το δάπεδο έως την οροφή σε τρία, τέσσερα ή και περισσότερα ισόμερη οριζόντια τμήματα μεγάλου μήκους, σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική του χώρου. Αποτελούνται από δυο κρύσταλλα πάχους από 5mm έως 8mm εκατέρωθεν με μεταξύ τους απόσταση 40mm ή από δύο μελαμίνες πάχους 8mm και ενδιάμεσα πετροβάμβακα. Στα κρύσταλλα έχουμε την δυνατότητα σε όποιο τμήμα επιθυμούμε να έχουμε κατεργασία αμμοβολής, σε την όλη η επιφάνεια ή μέρος αυτής με σχέδιο, αποκλείοντας μέρος ή ολόκληρη την οπτική επαφή σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη. Εναλλακτικά όταν τα κρύσταλλα είναι στο φυσικό τους διάφανο, υπάρχει διαύγεια και φωτεινότητα μεταξύ των χωρών γραφείου.

Επίσης, υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα τοποθέτησης ανάμεσα των κρυστάλλων μεταλλικών συστημάτων σκίασης, (περσίδες) με μηχανισμό περιστροφής και με δυνατότητα να σηκώνονται.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα προσθήκης κάσας αλουμινίου, με μεγάλη ποικιλία από πόρτες της αρεσκείας σας. Προσαρμόζονται πόρτες με υαλοπίνακα security ή triplex πάχους 10mm, αλουμινίου με περιμετρικό φύλο, πόρτες με επικολλημένη φορμάικα ή c.p.l. σε χρωματισμό της επιλογής σας, ακόμα και m.d.f. έτοιμη να βαφτεί στο επιθυμητό χρώμα.

Είναι λυόμενες κατασκευές, η συναρμολόγησή τους γίνεται πολύ εύκολα, με ειδικούς συνδέσμους, χωρίς βίδες ,έτσι ώστε η αποσυναρμολόγηση και η επανασύνδεσή τους να γίνεται εύχρηστα, ευέλικτα, οικονομικά και με μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς φθορές στα προφίλ, χωρίς να αχρηστεύονται υλικά και ανταποκρίνονται άμεσα σε τροποποιήσεις στους χώρους των γραφείων, ακόμα και η μεταφορά τους σε νέο κτίριο, διότι το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η προσαρμοστικότητά τους. Γενικότερα, προσφέρουν ταχύτητα κατασκευής και ευελιξία, δυνατότητα εύκολης και άμεσης μετακίνησης, εξοικονόμηση χώρου λόγο του λεπτού τοιχώματος, εύκολη διέλευση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και ψυκτικών οδεύσεων, ηχομόνωση, θερμομόνωση, πυροπροστασία και αντισεισμική συμπεριφορά.

 

Δείτε ακόμα...